Διαλέξτε ένα από τα σύμβολα και μάθετε για το μέλλον σας

12 Ιανουαρίου, 2017 10:31 ΜΜ
More videos

Θέλετε να έχετε κάποια καθοδήγηση για το δρόμο που βρίσκεται μπροστά σας; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Σήμερα, θα εξερευνήσουμε πνευματικά μηνύματα. Είναι πραγματικά εύκολο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα σύμβολο από τη εικόνα με τα σύμβολα.

Μην το σκεφτείτε πολύ! Διαλέξτε αυτό που θα τραβήξει την προσοχή σας με την πρώτη ματιά.

Διαλέξατε ένα σύμβολο; Ωραία.! Ρίξτε μια ματιά στο αντίστοιχο μήνυμα παρακάτω.

Σύμβολο  1

Αν διαλέξατε αυτό το σύμβολο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το σύμπαν να σας πάει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πιστέψτε με, ξέρω πώς ακούγεται τρομακτικό. Θέλετε να συνεχίσετε να πιέζετε και να προσπαθείτε για να φτάσετε στους στόχους σας αλλά έχετε πίστη στον εαυτό σας και σταματήστε να πολεμάτε. Η ζωή θα κάνει την επόμενη επιλογή για εσάς και θα είναι πολύ σαφής.

Σύμβολο 2

Αν το σύμβολο  2 σας προσέλκυσε, τώρα είναι η ώρα να θέσετε όρια στη ζωή σας. Η τωρινή σας έλλειψη ορίων επιτρέπει σε ανθρώπους και πράγματα να σας ελέγχουν και να επωφελούνται από εσάς.

Θα πρέπει να διεκδικήσετε την δύναμή σας και να κάνετε μια πιο μεγάλη προσπάθεια για να κάνετε τους άλλους να σας βοηθήσουν στις δραστηριότητές σας και να σας φανούν χρήσιμοι στον απώτερο σκοπό της ζωής σας.

Σύμβολο  3

Χαλαρώστε. Είστε στο σωστό δρόμο! Αν και μπορεί να φαίνονται ότι όλα είναι ασταθή, αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που πρέπει να είναι τώρα.

Όταν ο Θεόδωρος Ρούσβελτ δήλωσε ότι ‘τίποτα στον κόσμο δεν αξίζει να το έχεις, εκτός αν αυτό το έχεις αποκτήσει με προσπάθεια, πόνο και δυσκολία’, αναφερόταν σε καταστάσεις όπως η δική σας. Ναι, θα περάσετε μέσα από κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι που θα σας οδηγήσουν σε ένα χώρο πολύ καλύτερο από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Σύμβολο 4

Αν επιλέξετε αυτό το σύμβολο, αυτό σημαίνει ότι είστε γατζωμένοι στο παρελθόν και αυτό σας πληγώνει.

Είτε κάνατε κάτι που έχετε μετανιώσετε ή χάσατε κάποιον που αγαπάτε, θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να επουλωθεί. Σταματήστε να πληγώνεστε φέρνοντας ξανά στο μυαλό σας το γεγονός.

Αντίθετα, σκεφτείτε τα μαθήματα που έχετε πάρει. Διδαχθείτε από αυτά και προχωρήστε προς τα εμπρός προσπαθώντας να κάνετε το μέλλον σας όσο πιο φωτεινό γίνεται.

Ίσως να γράψετε αυτό που σας λύπησε σε ένα χαρτί και να το κάψετε, εάν σας είναι δύσκολο να κλείσετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο στο μυαλό σας.

Σύμβολο 5

Όλη αυτή η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει σας ξεπληρώνει τώρα. Η ζωή σας αποκτά ταχύτητα! Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε κάποιους νέους στόχους για το κεφάλαιο μπροστά σας. Στο κάτω κάτω ο καθορισμός των στόχων σας είναι το κλειδί για την επίτευξη της ικανοποίησης. Πώς αλλιώς θα ξέρετε ότι έχετε φτάσει;

Γράψτε τους στόχους σας και χρησιμοποιήστε την νέα δύναμή σας για να σπρώξετε τον εαυτό σας προς αυτούς.

Σύμβολο  6

Έχετε προσπαθήσει να βρείτε τις απαντήσεις για την ζωή στον κόσμο γύρω σας. Στην πραγματικότητα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας.

Ξεκαθαρίστε το μπερδεμένο μυαλό σας με διαλογισμό. Επανασυνδεθείτε με ό, τι υψηλότερο υπάρχει και αφήστε τον εαυτό σας να συγχρονιστεί με το σύμπαν. Αυτό θα φέρει τις απαντήσεις που ζητάτε μέσα στο μυαλό σας.

Σύμβολο 7

Λοιπόν, έχετε επιλέξει το σύμβολο 7. Έχετε εργαστεί σκληρά, έτσι δεν είναι; Θα χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα. Βγείτε έξω και απολαύστε τον κόσμο που είχατε ξεχάσει. Αποφασίστε κάτι αυθόρμητα ή σχεδιάστε διακοπές, δεν έχει σημασία – απλά ξεφύγετε από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και αναζωπυρώστε τη φλόγα σας.

Ίσως να αισθανθείτε ένοχοι αν κάνετε ένα διάλειμμα αλλά πιστέψτε με όταν λέω ότι έχετε κερδίσει.

Σύμβολο 8

Έχετε ζήσει σε απομόνωση και ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας.

Ο αρχικό σας στόχος ήταν η μοναξιά, όχι η  απομόνωση. Τα πράγματα όμως σας έχουν οδηγήσει στην απομόνωση και θα πρέπει να σπάσετε το καβούκι σας.

Ανοίξτε τον εαυτό σας μέχρι να κάνετε μια πραγματική σύνδεση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη συμμετοχή σε μεγάλες συζητήσεις με φίλους και τα μέλη της οικογένειας σας από τα οποία έχετε απομακρυνθεί. Αν προτιμάτε τα ζώα, δοκιμάστε να βγείτε έξω στη φύση. Ρίξτε φαγητό στις πάπιες!

Θα διαπιστώσετε ότι η επανασύνδεση με τον κόσμο γύρω σας θα σας δώσει μια σειρά από απαντήσεις που ήδη ψάχνατε απεγνωσμένα.

Σύμβολο 9

Αν επιλέξετε αυτό το σύμβολο, αυτό σημαίνει ότι κάνατε ό, τι μπορούσατε. Σοβαρά, έχετε δουλέψει αρκετά σκληρά. Τώρα είναι η ώρα να καθίσετε και να απολαύσετε αυτό που έχετε. Δεν μιλάμε μόνο για υλικά πράγματα. Ναι, θα πρέπει να απολαύσετε την περιουσία σας αλλά μην ξεχνάτε και την εμπειρία και τους φίλους που αποκτήσατε.

Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκληρή δουλειά σας έχει κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχείς. Τώρα είναι η ώρα σας να το απολαύσετε!

Ακολουθήστε μας στο facebook: