Διάλεξαν το Φωτιά στα Σαββατόβραδα για να διαφημίσουν συναυλία της Άντζελας για τους πυρόπληκτους

13 Αυγούστου, 2018 1:08 ΜΜ
More videos

Η Άντζελα Δημητρίου συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει σε μία τραγουδίστρια του διαμετρήματός της.

Η λαϊκή αοιδός με τις δεκάδες μεγάλες επιτυχίες θα βρεθεί στο Βεάκειο, στις 28 Αυγούστου και θα δώσει μία μεγάλη συναυλία με τον γενικό τίτλο «40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ».

Στην άκρως τιμητική αυτή εκδήλωση θα τη συντροφεύσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού πεντραγράμμου όπως ο Βασίλης Καράς, ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου αλλά και ο Φοίβος.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πυροπαθείς όπως γράφει χαρακτηριστικά στο promo video που δημιουργήθηκε.

Όλα όμως φάνηκε να γυρίζουν μπούμερανγκ στους ημιουργούς του βίντεο όταν το κοινό πρόσεξε το μουσικό χαλί που συνοδεύει το promo video.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, από τα εκατοντάδες τραγούδια της Άντζελας, μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες της που είχαν να διαλέξουν οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν το promo, διάλεξαν το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».

Η γκάφα έγινε και το βίντεο κυκλοφορεί στα social media και του Youtube και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν κνένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στη συναυλία δεν πρόσεξε ότι την ώρα που το κρόουλ που ανέφερε την προσφορά των εσόδων στους πυρόπληκτος από πίσω ακουγόταν το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα»