Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔιαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν, αλλά...

Διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν, αλλά εκείνος της έκανε πρόταση γάμου

Βράχος στο πλευρό της συντρόφου του στάθηκε ο παρακάτω άνδρας μόλις του ζήτησε να χωρίσουν επειδή διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, όλα δοκιμάζονται, υπάρχουν ευτυχώς καρέ ζωής που μπορεί να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης και να μας αποδείξουν ότι ακόμη και μια γκρίζα κατάσταση μπορεί να φωτιστεί με χρώμα και φως. Όταν αυτό το φως έχει τα χρώματα του έρωτα και της αγάπης τότε υπάρχει ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί και να γίνει καλύτερος…

1010 585x401 1

Από το «παραμύθι» στο «σκοτάδι»

Η Μαντώ είναι μία πανέμορφη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία πριν λίγα χρόνια ήταν ανέμελη και ονειρευόταν τον δικό της πρίγκιπα του παραμυθιού. Ούσα ρομαντική, όπως η ίδια λέει, είχε την καθημερινότητά της και απολάμβανε κάθε λεπτό της ζωής.

Και κάπου εκεί ο έρωτας χτυπά την πόρτα, εκείνη ανοίγει και υποδέχεται στην καρδιά της τον Χάρη. Τα δύο παιδιά ερωτεύονται με πάθος, καταστρώνοντας τη δική τους διαδρομή, το δικό τους σπιτικό, την οικογένειά τους. Όμως, όταν κάνουμε σχέδια, όπως λέει ο σοφός λαός, ο Θεός γελά.

Μέσα σε μια στιγμή το σκηνικό ευτυχίας αλλάζει και το φως γίνεται σκοτάδι.

Μια εξέταση που θα κάνει η Μαντώ θα δείξει καρκίνο στο στήθος.

Ο κόσμος για την πανέμορφη κοπέλα «παγώνει» ξαφνικά. Γιατί σε εκείνη, γιατί τώρα… Καρκίνος. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όλα καταρρέουν, σαν χάρτινος πύργος.

1011

Η διάγνωση με καρκίνο τους ένωσε πιο πολύ

Η Μαντώ, όπως λέει, μετά το αρχικό σοκ προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα με τον καρκίνο στη ζωή της και αποφασίζει να ζητήσει από το Χάρη να χωρίσουν. Όμως, ο Χάρης στέκεται βράχος. Και επιλέγει όχι απλά να μην χωρίσουν, αλλά της κάνει πρόταση να ενώσουν τις ζωές τους, να παντρευτούν. Μένει μαζί της. Τη στηρίζει σε μία δύσκολη και επίπονη περίοδο με χημειοθεραπείες, άγχος, στενοχώρια, αλλά με εκείνον πάντα να της κρατά το χέρι και να της δίνει κουράγιο…

1012 1013 768x401 1

Σήμερα, ζουν ευτυχισμένοι και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Χάρης είναι εκείνος που κάθε μέρα λέει «ευχαριστώ» στη ζωή, επειδή του χάρισε «την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», ενώ σημειώνει ότι «μέσα από αυτή τη δοκιμασία της συζύγου του, έγινε ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος…».

Ρεπορτάζ: Στρατής ΛημνιόςΤα πιο σημαντικά