Διαφήμιση των KFC παρουσιάζει το τηγανιτό κοτόπουλο ως εκρήξεις και εντυπωσιάζει

24 Απριλίου, 20185:30 ΜΜ

Η αλυσίδα εστιατορίων KFC είναι αρκετά επιτυχημένη στον τομέα της διαφήμισης. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καταφέρνουν να κρατούν το όνομα στην κορυφή και να εξαπλώνουν τη φήμη τους.

Φέτος, η διαφημιστικής τους ιδέα προκάλεσε αίσθηση τραβώντας την προσοχή με την απλότητα και τη δημιουργικότητά της. Το διάσημο τηγανιτό τους κοτόπουλο, μεταμορφώνεται σε κομμάτια έκρηξης δίπλα σε πυραύλους που εκτοξεύονται, σε ηφαίστεια και σε άλλες εικόνες.

Ο Τζον Κόαϊ, ο δημιουργικός διευθυντής της εταιρείας Ogilvy & Mather που βρίσκεται πίσω από τις διαφημίσεις των KFC, εξηγεί πως του ήρθε η ιδέα: «Λοιπόν, καθόμασταν στα γραφεία μας μια νύχτα τρώγοντας από τα KFC και σκεφτόμασταν πώς θα μπορούσαμε να δείξουμε την καυτή τους γεύση χωρίς κλισέ. Έτσι εξετάσαμε το προϊόν πιο στενά και στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι το τηγανιτό κοτόπουλο έμοιαζε και με κάτι άλλο..»

Έτσι ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στην ιδέα τους. Ο Τζον αναφέρει: «Οι καλύτεροι υπεύθυνοι της εταιρείας Illusion CGI Studio της Μπανγκόγκ, φωτογράφησαν το κοτόπουλο με προσεγμένο φωτισμό και δουλέψαμε μαζί για το πώς να το μετατρέψουμε σε λεπτομερείς εκρήξεις. Ήταν δύσκολο αλλά και διασκεδαστικό. Μελετήσαμε πολλές εκρήξεις ως το αποτέλεσμα!»

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη νέα διαφημιστική καμπάνια των καταστημάτων KFC.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News