Η διαφήμιση των H&M για τα Χριστούγεννα αξίζει Όσκαρ.

28 Νοεμβρίου, 2016 5:05 ΜΜ
More videos

Τι μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα τρένο, την παραμονή των Χριστουγέννων όταν η κακοκαιρία ανατρέπει τα σχέδια των επιβατών που ταξιδεύουν για να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

1

H&M

Η απάντηση είναι κάτι μαγικό και αυτό προσπαθεί να δείξει η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M που έχει την υπογραφή του Γουές Άντερσον και πρωταγωνιστή τον Έιντριεν Μπρόντι.

«Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γουές Άντερσον, η χειμωνιάτικη διαδρομή με τρένο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της H&M που περιλαμβάνει άνετα και κομψά ρούχα.

1

H&M

Η συλλογή συνδυάζει το ανεπίσημο look με μια “εορταστική” αίσθηση, αποτυπώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση που είναι συνυφασμένη τόσο με το καλό ντύσιμο, όσο και με τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας», δηλώνει η Pernilla Wohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M.

1

H&M

Ειδικά στις γιορτές το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας είναι πιο έντονο από ποτέ. Άλλωστε, όπως αναφέρει και ο ηθοποιός Έιντριεν Μπρόντι:

«Ίσως αυτή η ιστορία να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αυτή την περίοδο, καθώς όλοι θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε έναν άγνωστο».

Δείτε το βίντεο

[adweek] [huffingtonpost]