Διαδικτυακή συλλογή υπογραφών για… Germanexit ζητούν Ευρωπαίοι πολίτες!

15 Ιουλίου, 2015 2:33 ΠΜ
More videos

Με μια διαδικτυακή επιστολή Γαλλόφωνοι ευρωπαίοι καλούν τους συμπολίτες τους να υπογράφουν για ένα #Germanexit καθώς θεωρούν την στάση της Γερμανίας ντροπή για τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη.

Με ένα πολύ καυστικό κείμενο, η διαμαρτυρία-επιστολή χαρακτηρίζει τις εξελίξεις ως τραγικές και αναφέρει ότι

«Αυτή την Κυριακή, 12 του Ιουλίου 2015 υπό την πίεση των Γερμανών , το Eurogroup καλεσε την επιστροφή των ” οργάνων ” ( η τρόικα που σχηματίζεται από το ΔΝΤ , ΕΕ και ΕΚΤ ) στην Αθήνα και ζήτησε μια ορισμένη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας για να διευκολυνθεί η παρακολούθηση των εργασιών των διεθνών θεσμών και το δικαίωμα να επιθεωρούν ιδρύματα στην διαδικασία ρυθμιστικών έργων. Έτσι από τη γερμανική κυβέρνηση , η Ελλάδα θα είναι ότι μια μικρή γερμανική αποικία».

Eνώ καλεί τους Ευρωπαίους να:

«Εμείς οι Ευρωπαίοι όλων των γενεών καλούμε για διακοπή της καταστροφικής πορείας προς τα εμπρός. Το μέλλον των 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων δεν μπορεί να ληφθεί ενώ είναι όμηροι από επικίνδυνα δόγματα της γερμανικής κυβέρνησης που θέλει οπωσδήποτε να ταπεινώσει την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για να τιμωρηθούν επειδή δεν έχουν ψηφισεί ως οι Γερμανοί θα ήθελα . Πρέπει να αρνηθούμε απειλές, όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής του Σαββάτου : ” Σήμερα δύο λύσεις υπάρχουν για την Γερμανίδα Καγκελάριο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραιτηθούν για να μπορέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης να επανέλθει ως φωνή της λογικής για της διαπραγματεύσεις, με την Γερμανία έξω από το κοινό νόμισμα . Χωρίς Germanophobia , για να δείξουμε στην Άνγκελα Μέρκελ ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη !»

Δείτε πληροφορίες εδώ.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: