Δεύτερη παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Κασσελάκη: Παραιτήθηκε η Λιάνα Κωνσταντίνου από την οργάνωση Μαραθώνα

25 Σεπτεμβρίου, 20233:31 ΜΜ

Παραιτήθηκε η Λιάνα Κωνσταντίνου από μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα.

Σε ανακοίνωση της στο irafina.gr, η κα Κωνσταντίνου αναφέρει:

Σημερα τελειώνει το ταξίδι μου με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νοιώθω ευγνώμων για τις φιλίες, που απέκτησα με όσους ανθρώπους έχουν πολιτική ενσυναίσθηση.

Ομως ως πολίτης αυτής της χώρας και μέλος μιας παράταξης που φιλοδοξούσε να προσφέρει όραμα, δεν μπορώ να παραμείνω με στόχο το “πάμε και όπου βγει”. Το είχα τονίσει κατ’ επανάληψη, πως ένα κόμμα μπορεί να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, όταν νοιώσει τις ανάγκες του, σέβεται τις αξίες του και η πρότασή του έχει αρχή μέση και τέλος .

Καλή τύχη στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Λιάνα Κωνσταντίνου

Μέλος Δ.Σ. Συντονιστικού Οργάνωσης Μελών Μαραθώνα

Υπενθυμίζεται πως ώρες νωρίτερα σε αντίστοιχη παραίτηση είχε προχωρήσει ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας.

“Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε με εκφράζει”, σχολίασε αργά το βράδυ της Κυριακής στον τοπικό τύπο την απόφασή του.

“Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο”, έκλεισε τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ο γνωστός συνδικαλιστής, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις στις οποίες αναφέρεται το ρεπορτάζ του larissapress, θα υπάρξουν και άλλοι που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News