Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔεύτερη φορά γιαγιά η Πόπη Τσαπανίδου - Το ξένо όνομα που θα...

Δεύτερη φορά γιαγιά η Πόπη Τσαπανίδου – Το ξένо όνομα που θα πάρει το εγγόνι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πόπη Τσαπανίδου. Μακριά από τα φώτα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, απολαμβάνει στιγμές πληρότητας, καθώς η κόρη της έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της κάνοντάς την για δεύτερη φορά γιαγιά.

f363214e33c543fabd72ed59f845a53c

Σε μία … αινιγματική ανάρτησή της πριν λίγες ημέρες, η Πόπη Τσαπανίδου είχε γράψει στο Instagram ότι πάει “ταξιδάκι για προσωπικούς λόγους και χαρούμενους”. Όπως αποκαλύφθηκε, η μία από τις δίδυμες κόρες της, η Μαρίνα, γέννησε τον δεύτερο γιο της ο οποίος θα πάρει το όνομα “Αουρέλιο”. Ο πρώτος γιος της, 3 ετών σήμερα, έχει πάρει το όνομα Ετόρε. Η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου παντρεύτηκε τον Ιταλό σύντροφό της Βιτόριο στην Τήνο το καλοκαίρι του 2022.

Αν και γνωρίζαμε πως η Μαρίνα ζει με την οικογένειά της στο Άμστερνταμ, το οποίο επισκεπτόταν για αυτόν τον λόγο πολύ συχνά η Πόπη Τσαπανίδου, από την τρυφερή ανάρτησή της στο Instagram φαίνεται ότι η κόρη της γέννησε στην Βαρκελώνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️👉🏼✌🏼️ (@panadol_extra)

“41 εβδομάδες και 3 μέρες, ατέλειωτες επισκέψεις στον γυναικολόγο όπου δεν μπορούσαμε να δούμε το πρόσωπό του γιατί το έκρυβε και 30 επιπλέον κιλά για τη μαμά, ο Αουρέλιο ξεπρόβαλλε από την κοιλιά μου και μας έκανε οικογένεια των 4!”, έγραψε η 33χρονη Μαρίνα στην πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Τα πιο σημαντικά