ΔΕΘ: Με το σύνθημα «Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι» οι Θεσσαλονικείς καλώς όρισαν τον πρωθυπουργό

11 Σεπτεμβρίου, 2021 12:23 ΜΜ
More videos

Μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στην ΔΕΘ κατά την διάρκεια στης ομιλίας του πήρα ο πρωθυπουργός που βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη. Οι θεσσαλονικείς φρόντισαν να τον υποδεχθούν… με το σύνθημα που έγινε λατρεία στα social media (δημιουργήθηκε στις πυρκαγιές στην Αττική-Εύβοια), «Μητσοτάκη γ@μιεσ@ι».

Την αρχή έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με συγκέντρωση στην Καμάρα και ακολούθησαν οι υγειονομικοί, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πορεία προς το ΥΜΑ-Θ..

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται το θερμόμετρο να ανέβει καθώς ότι χιλιάδες εργαζόμενοι/ες δεν προτίθενται να μείνουν άπραγοι και θα διαμαρτυρηθούν. Μεγάλος φόβος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τους παλιούς του συμμάχους, τους νεο-μακεδονομάχους, που καλούσαν σε ξεσηκωμό για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα αποτελούν τον κύριο και πιο σκληρό πυρήνα των αντεμβολιαστών και των αρνητών του κορονοϊού. Έτσι θα του λυθεί και η απορία ποιος είναι και ο ηθικός αυτουργός των αποδοκιμασιών στο πρόσωπό του, μετά την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη που έσπευσε να ενοχοποιήσει το ΚΚΕ απαιτώντας λογοδοσία.