Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
PlusΔέσποινα Βανδή: Βραδινή βόλτα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη - Περπατούσαν...

Δέσποινα Βανδή: Βραδινή βόλτα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Περπατούσαν με ψηλοτάκουνα στο κέντρο της Αθήνας

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη είναι πολύ καλή και μάλιστα όσο τα χρόνια περνούν βλέπουμε τις δύο γυναίκες να έρχονται ακόμα πιο κοντά και να κάνουν κοινά πράγματα παρέα.

Αυτό το διάστημα η κόρη της Βανδή βρίσκεται στην Ελλάδα μιας και τα τελευταία δύο χρόνια η Μελίνα είναι φοιτήτρια και έτσι ζει στην Αγγλία, όπου και κάνει σπουδές σχετικές με το θέατρο.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 24/5 μαμά και κόρη έκαναν μια κοινή έξοδο και πιο συγκεκριμένα παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση ”Reunion” στο θέατρο Παλλάς. Μεταξύ πολλών, ταλαντούχων ηθοποιών, στην παράσταση παίζει και ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Αργύρης Αγγέλου.

Ο ίδιος λοιπόν έκανε γνωστή την έξοδο της Μελίνας Νικολαΐδη μαζί με τη μητέρα της μέσα από την ανάρτηση, που έκανε στο instagram ποζάροντας όλοι μαζί σε πολύ καλή διάθεση σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Η κοινή έξοδος της Μελίνας Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή

«Μετά το τέλος της παράστασης χαρούμενος, μ ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αφτιά , για ολα τα δώρα που μου φέρνει η ζωή! Και φίλους αγαπημένους που ηρθαν απόψε με την πιο θετική τους ενέργεια! Νομίζω θα κάνει μερες να φύγει το χαμόγελο…», έγραψε ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1 52 2 36

Τα πιο σημαντικά