Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔέσποινα Μοίρου: Αποκάλuψε πως είχε σχέση με τον Τζακ Νίκολσον για τρία...

Δέσποινα Μοίρου: Αποκάλuψε πως είχε σχέση με τον Τζακ Νίκολσον για τρία χρόνια – Ο λόγος που χώρıσαν

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε η Δέσποινα Μοίρου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε επί τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον στην Αμερική.

Όσα είπε η Δέσποινα Μοίρου

«Τα είχα για τρία χρόνια με τον Τζακ Νίκολσον, μέναμε μαζί. Δεν είχα σκοπό να το φανερώσω ποτέ, γιατί ο Τζακ πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω του μάνατζέρ μου, ήταν δική μου επιθυμία να τον γνωρίσω, γιατί ήταν, είναι και θα είναι το πρότυπό μου.

Χωρίσαμε, γιατί άρχισε να αρρωσταίνει. Αν με ρωτάς, δεν θα τον άφηνα ποτέ τον Τζακ. Τώρα πια δεν γίνεται», είπε η Δέσποινα Μοίρου.

«Η αδελφή μου έχει αυτισμό με άλλα σύνδρομα μαζί. Συνεχίζει τις θεραπείες της, βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση επίβλεψης, γι’ αυτό και κάνω κάποιες υπερατλαντικές πτήσεις για αυτό το παιδί.

Η δική μου αποστολή είναι να εκπαιδεύω γονείς που έχουν παιδιά με αυτισμό, γιατί δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνες σε ένα τέτοιο παιδί, να το αφήνεις και να πηγαίνεις για καφέ. Δεν μπορείς να τα αφήνεις αυτά τα παιδιά μόνα, το βρίσκω εγκληματικό. Στηρίζω οικονομικά και ψυχολογικά τους γονείς μου, όπως έκαναν εκείνοι τόσα χρόνια για μένα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δέσποινα Μοίρου στη συνέντευξη που έδωσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.Τα πιο σημαντικά