Δέσποινα Μοιραράκη: «Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου»

7 Μαΐου, 202311:58 ΜΜ

Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» και συγκλόνισε μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή και οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή.

Η κακοποίηση από τον πρώτο της σύζυγο, η απώλεια του πατέρα της, η σχέση με τη μητέρα της αλλά και η δυνατή αγάπη με τον Γιάννη Κοντούλη. Ο ρόλος των τηλεπωλήσεων στη ζωή της και τα όνειρα για το μέλλον.

«Από τον πρώτο μου σύζυγο αντιμετώπισα την υποτίμηση και τον εξευτελισμό της γυναίκας και της ανθρωπιάς. Για εκείνον δεν θεωρούμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβόταν τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί συνέχισα να μεγαλώνω το τρίτο του παιδί μέχρι σήμερα. Έχω γεννήσει δύο παιδιά, αλλά το τρίτο είναι από τον πρώτο του γάμο», δηλώνει αρχικά η Δέσποινα Μιραράκη.

«Δεν υπήρχε κανένας σεβασμός. Έζησα την καταχρηστική συμπεριφορά στα άκρα. Απλά εκείνα τα χρόνια, το ’79, το ’80 και το ’85, δεν ήταν όπως τώρα, που οι γυναίκες επαναστατούν. Όχι ότι εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Αποφάσισα να χωρίσω και έκανα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό, αλλά τα παιδιά μου ήταν πολύ μικρά», συμπλήρωσε η επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα παιδικά της χρόνια ήταν αυτά που την οδήγησαν να καθυστερήσει το διαζύγιο. «Είχα βιώσει την ορφάνια και δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα. Αυτό που βίωσα, να είμαι άριστη μαθήτρια και η μητέρα μου να μην έρχεται να πάρει τον έλεγχο στο γυμνάσιο και το λύκειο επειδή ήταν χήρα, δεν ήθελα να το περάσουν αυτό τα παιδιά μου. Περίμενα να μεγαλώσουν και μετά χώρισα αρκετά δραστικά», εξηγεί

Τέλος, ανέφερε τον λόγο, για τον οποίο κράτησε το επώνυμο του πρώτου της συζύγου. «Κράτησα το επώνυμο του πρώτου μου συζύγου γιατί έτσι έγινα γνωστή σε όλη την Ελλάδα και αργότερα στο εξωτερικό. Πάλεψα γι’ αυτό το επώνυμο, οπότε πώς θα μπορούσα να το πετάξω μετά;», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News