Δεν βρέθηκαν ύποπτα στοιχεία για την διαδρομή της κεταμίνης στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

12 Απριλίου, 2022 3:02 ΜΜ
More videos

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η 9χρονη Τζωρτζίνα, έπειτα από αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε ο τάφος του μικρού κοριτσιού στην Πάτρα ώστε να ανακτηθεί η συγκεκριμένη φορητή συσκευή με την ελπίδα να έχει κάποια στοιχεία που α μπορέσουν να ρίξουν επιπλέον φως στην υπόθεση της δολοφονίας της. Σημειώνεται πως η μητέρα του παιδιού είχε ζητήσει την τελευταία στιγμή – αιφνιδιάζοντας ακόμα και τον τότε σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη – να μπει η συσκευή μέσα στο φέρετρο του παιδιού.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής εξετάζει τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο τάμπλετ ωστόσο οι πρώτες διαρροές δεν αναφέρουν κάποιο μεγάλο εύρημα που δα βοηθούσε κομβικά στις έρευνες, ιδιαίτερα για την πορεία της κεταμίνης. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», αποκαλύπτει σήμερα τι βρέθηκε στο τάμπλετ του 9χρονου κοριτσιού, εν αναμονή ωστόσο των τελικών ευρημάτων από την ΕΛΑΣ. Το υλικό που βρέθηκε, αποδεικνύει, γιατί το τάμπλετ ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της Τζωρτζίνας.

Βρέθηκαν, τρία πράγματα:

  • Ενα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».
  • Ενα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του Mega.
  • Ενα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηλεκτρονικός λογαριασμός της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Εξάλλου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαριασμός e-mail. Ομως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, εντόπισαν μόνο έναν και μοναδικό λογαριασμό. Αυτόν της κατηγορουμένης Πισπιρίγκου, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

Μήνυμα της Ρούλας στον Μάνο Δασκαλάκη

Την ίδια στιγμή, παρέμβαση από τις φυλακές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να στείλει ακόμη ένα μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη. Όπως επανέλαβε: «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου». Σε ότι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη του έστειλε και άλλο… κάλεσμα: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» είπε.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Βίντεο – Νέα ιατροδικαστική εξέταση για Ίριδα & Μαλένα παρήγγειλαν οι εισαγγελείς – Μήνυμα της Ρούλας στο Μάνο μέσα από τη φυλακή: