Δεν βγαίνει η «Φάρμα 2» και ο Τανιμανίδης πάει Πολωνία

21 Μαΐου, 202111:52 ΜΜ
More videos

Αποχαιρετά τη «Φάρμα», για να… προσγειωθεί στο reality επιβίωσης «I’m a celebrity… Get me out of here!»

Mπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να αποχαιρετά τη «Φάρμα», για να… προσγειωθεί στο reality επιβίωσης «I’m a celebrity… Get me out of here!», αλλάζοντας παραστάσεις, μια και από τους στάβλους θα βρεθεί σε κάστρο στην Πολωνία. Οι τηλεθεατές μάλλον δεν θα τον ξαναδούν στο… βουκολικό reality, καθώς άλλαξαν τα πλάνα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Μπορεί πριν από δύο μήνες στον ΑΝΤ1 να πίστευαν ότι και για το 2021-2022 θα μπορούσε να φτουρήσει η «Φάρμα 2», καθώς οι φήμες ήθελαν την παραγωγή να βγαίνει στον αέρα τον Οκτώβριο και τα γυρίσματα να αρχίζουν το καλοκαίρι, όμως ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος ανατρέπει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν τα διπλάσια χρήματα για να τους παραχωρήσει τον χώρο και για του χρόνου! Οπως φημολογείται, από τα 70.000 ευρώ που πήρε φέτος απαίτησε 130.000 ευρώ για του χρόνου!

Ετσι οι άνθρωποι του καναλιού, βλέποντας ότι το reality δεν «τα έσπασε» στους πίνακες τηλεθέασης και πως η πορεία του ήταν απλώς συμπαθητική, αναδιπλώθηκαν, γιατί το κόστος του είναι ούτως ή άλλως πολύ μεγάλο!

Αποτέλεσμα; Το κανάλι θα βγάλει στον αέρα το «I’m a celebrity… Get me out of here!», το reality που υπήρχε στο συρτάρι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, ρίχνοντας στη μάχη της παρουσίασης τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News