Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔεν το έδειξαν οι κάμερες: Αυτές τις 10 λέξεις είπε ο Μάνος...

Δεν το έδειξαν οι κάμερες: Αυτές τις 10 λέξεις είπε ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις βγήκε από την δική κι έφυγε αμέσως

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τη δολοφονία της πρωτότοκος κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ημέρα η Πισπιρίγκου έχει κληθεί να απολογηθεί και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έφτασε και ο Μάνος Δασκαλάκης, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, εμφανίστηκε, εμφανώς αλλαγμένος, έξω από την αίθουσα και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία μόλις η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου εντόπισε με το βλέμμα της τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος απέφυγε να κοιτάξει, τόσο την ίδια, όσο και τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες κάθονταν πίσω από την κατηγορούμενη.

Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος του Star τον πλησίασε το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δικαιωθεί η μνήμη της Τζωρτζίνας μου».
Στη δικαστική αίθουσα είχε προσέλθει μόνος του, ενώ ήταν η πρώτη φορά που συναντούσε την κατηγορούμενη μετά τις κατηγορίες για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο πρώτος που θα καταθέσει στο δικαστήριο είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Τα πιο σημαντικά