Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Δεν την παντρεύτηκα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού»: Ο Μάριος...

«Δεν την παντρεύτηκα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού»: Ο Μάριος Ιορδάνου είναι άντρας νέας κоπńς

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησαν για την κοινή τους ζωή και τη συνεργασία τους.

Ο Μάριος Ιορδάνου απαλλάσσει τη σύζυγό του από τις δουλειές του σπιτού

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για τον τρόπο που λειτουργεί ως σύζυγος, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα του, αλλά και να την απαλλάσσει συχνά από τις δουλειές του σπιτιού.

Η άποψη του Μάριου Ιορδάνου για τη θέση της γυναίκας

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα. Θέλω να είμαστε ίσιοι και μη σου πω η γυναίκα να είναι ανώτερη από τον άνδρα, γιατί έχει καταπιεστεί πάρα πολύ όλα τα χρόνια».

Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν σημείωσε «εγώ θα κάνω τα πάντα και στη ζωή μας και στο σπίτι μας και στη δουλειά μας, επειδή επιλέγω να τα κάνω, νομίζω το ίδιο και ο Μάριος. Η παρεξήγηση έρχεται όταν ο ένας θεωρεί τον άλλο κτήμα του».Μάριος Ιορδάνου: «Όταν παντρεύτηκα κάναμε το τραπέζι σε σκύλους και γάτες. Δεν πιστεύω σε γάμους και βαφτίσια»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» μίλησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον γάμο τους και τους λόγους που τον έκαναν, οι οποίοι όπως είπαν, ήταν καθαρά πρακτικοί.

«Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε ο Μάριος με την αγαπημένη του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους. «Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Μάλιστα, έκαναν τον γάμο τους, ακριβώς όπως τον ήθελαν, με τα πλάσματα που αγαπούν, δηλαδή με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα», δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.

Τα πιο σημαντικά