Δεν την ήθελε για νύφη της – Η άγνωστη κόντρα της Λιλίκας Παντζοπούλου με την Ελένη Μενεγάκη

1 Μαΐου, 2022 11:46 ΠΜ
More videos

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, έχοντας και… την έγκριση της πεθεράς, Λιλίκας, με την οποία όμως δεν ήταν όλα ρόδινα εξαρχής.

Λίγοι γνωρίζουν πληροφορίες για την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν τι σχέση έχει η «ωραία Ελένη» με την πεθερά της Λιλίκα Πανταζοπούλου ή αλλιώς Βασιλική Μαντζίκα, για όσους την γνωρίζουν από παλιά.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες, αν και η Λιλίκα δεν προτίθεται να αφήσει τίποτα από την περιουσία της.

Η αρχική κόντρα και πώς τα βρήκαν Ελένη-Λιλίκα

Όπως γράφει η ίδια στο συγκεκριμένο άρθρο, «Υπερήφανη για την πεθερά της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί τις περισσότερες φορές η νύφη με την πεθερά να βρίσκονται σε κόντρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως Λιλίκα Παντζοπούλου και Ελένη Μενεγάκη έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται. Η όμορφη παρουσιάστρια όχι μόνο εκτιμάει και συμπαθεί τη μητέρα του συντρόφου της Μάκη, αλλά και τη θαυμάζει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, αφού είναι φωτογράφος.

Μάλιστα, φωτογραφίες του ζευγαριού με τη Λιλίκα είχαμε δει για πρώτη φορά όταν εκείνη συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου. Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, γεγονός που είχε δείξει πόσο οντά είναι και πόσο καλές σχέσεις διατηρούν. Εμπνευσμένη από τις θάλασσες της Άνδρου, η κυρία Λιλίκα Παντζοπούλου φωτογραφίζει τον θαλάσσιο βυθό και φτιάχνει μοναδικές δημιουργίες».