Δεν τη λυπάται κανείς: Νέο «σφάξιμο» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

30 Σεπτεμβρίου, 20182:23 ΠΜ
More videos

Ήρθε από το πουθενά να γεμίσει τα τηλεοπτικά μας βράδια, κάθε Δευτέρα, πλέον και τις Τρίτες και κατάφερε να ξεχωρίσει από το νούμερο 1 trending topic του Twitter αλλά και των υπόλοιπων social media, παρότι τα ονόματα της τετράδας των κριτών είχαν μέσα πολύ πιο αναγνωρίσημα πρόσωπα από αυτήν.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ταξίδεψε από την Αμερική για την Ελλάδα, για να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του κριτή του «Greece ‘s Next Top Model» και όπως φάνηκε η παραγωγή έκανε διάνα με την επιλογή της. Η Ηλιάνα είναι γεννημένη να κρίνη και να κόβει υποψήφιες.

Πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Αυτόν που έγινε σήμα κατατεθέν της από τα πρώτα δύο επεισόδια. Το να μας θυμίζει ότι έχει κάνει και η ίδια στο παρελθόν όλα τα χόμπι, τα αθλήματα αλλά και τα επαγγέλματα πολλών από τις υποψήφιες που βρέθηκαν μπροστά της.

Η Ηλιάνα είναι ατρόμιτη, δεν τρομάζει ούτε από τα 25 χρόνια καριέρας της Βίκυς Καγιά και το Twitter δεν μπορεί να την αφήσει ήσυχη φτιάχνοντας ξεκαρδιστικές εικόνες που σατιρίζουν τα λεγόμενά της.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες που επιλέξαμε με γνώμονα αποκλειστικά το γέλιο που βγάζουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News