Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
διεθνή«Δεν θέλω να πeθάνω» – Ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα...

«Δεν θέλω να πeθάνω» – Ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα της Σάνεν Ντόχερτι

«Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό»

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, γιατί πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα της.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» σε συνέντευξη που έδωσε, είπε ότι «δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει».

Σύμφωνα με το hollywoodlife.com, ανέφερε πως «είναι τρελό για μένα ότι δεν έχουμε ακόμη θεραπεία…Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το καταφύγιο μου».

Σημειώνεται, ότι η 52χρονη διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία με ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της, ενώ πριν από μήνες είχε αφαιρέσει όγκο από το συγκεκριμένο μέρος του σώματος της.

Το ξεκίνημα του εφιάλτη

Ο εφιάλτης με τον καρκίνο ξεκίνησε για την Σάνεν Ντόχερτι το 2015. Τότε διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπείες και έδειξε να κέρδισε αρχικά τη μάχη. Πέντε χρόνια μετά όμως, το 2020, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο 4ο στάδιο.

Συνέχισε να παλεύει με όλη της τη δύναμη. Τον Ιούνιο του 2023, όμως, η μοίρα την χτύπησε ξανά με τεράστια σφοδρότητα. Η Shannen Doherty αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και είπε ότι της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος μερικούς μήνες νωρίτερα.

Η 52χρονη ηθοποιός είχε περιγράψει στο Instagram εκείνη τη μάχη και μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την αφαίρεση του όγκου της. «Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν το βάζει κάτω, πάντως. «Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα. Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα», ανέφερε.

Ετοιμάζει podcast

Η ηθοποιός δεν έχει παραδώσει τα όπλα. Μάλιστα ετοιμάζει την επόμενη επαγγελματική της κίνηση.

Ο λόγος για το podcast με τίτλο: «Let’s Be Clear with Shannen Doherty», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στην εφαρμογή iHeartRadio.

«Θα είναι μια ωμή και ειλικρινής εξερεύνηση της προσωπικής διαδρομής της Shannen Doherty που θα καλύπτει τα πάντα, από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές της επιτυχίες μέχρι τη μάχη της με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, τις φιλίες, τα διαζύγια και πολλά άλλα», αναφέρει η ανακοίνωση για το νέο της εγχείρημα.

«Το podcast θα αποτελέσει επίσης μια πλατφόρμα για να μοιραστεί την εμπειρία της ζωής της, τη δύναμη που την οδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τις ελπίδες και τα όνειρά της για το μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.Τα πιο σημαντικά