«Δεν θα σας προδώσω ποτέ» δηλώνει ο Κασσελάκης αγκαλιασμένος με τον σύντροφο του

25 Σεπτεμβρίου, 20231:04 ΠΜ

«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ανάδειξή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και διαβεβαίωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ότι δεν θα τους προδώσει ποτέ.

«Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας» ανέφερε στις δηλώσεις του.

Στη συνέχεια τόνισε: «Έχω να πω μερικά ευχαριστώ.

Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή αλλά και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα».

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον κ. Νίκο Παππά για την υποστήριξή του ειδικά την τελευταία εβδομάδα αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Αλλά και τη δική μου προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου» ανέφερε με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τον επεφημούν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσε συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπε ότι την εκτιμά και ότι προσβλέπει στη συνεργασία της.

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος» τόνισε με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα «νατος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά».

kassel-tyler02
kassel-tyler01
kasselakis_pappas__1_
kasselakis_pappas__2_
kassel-tyler03

Δείτε φωτογραφίες από την Κουμουνδούρου

5979515
Η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη μπαίνουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
5979516
Ο Στέφανος Κασσελάκης προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος
5979559
Ο Θοδωρος Κασσελάκης στην Κουμουνδούρου

Δείτε φωτογραφία από την αναχώρησή του από τα γραφεία της 3ης Σεπτεμβρίου

kasselakis-mixani
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News