Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ζώαΔείτε τι όμορφο πράγμα κάνει στο pit bull του μπροστά στην κάμερα

Δείτε τι όμορφο πράγμα κάνει στο pit bull του μπροστά στην κάμερα

To 2007, ο επιθετικός της NFL, Michael Vick κατηγορήθηκε για κακούργημα και του επιβλήθηκαν κυρώσεις για την λειτουργία χώρου στο οποίο πραγματοποιούνταν παράνομες κυνομαχίες.

Αθώα pit bulls αναγκάζονται να μάχονται για τις ζωές τους, έτσι ώστε οι εγκληματίες που στοιχημάτιζαν σε αυτά να βγάλουν χρήματα για ναρκωτικά και τζόγο.

Ο Έκτορας, το pit bull που θα γνωρίσουμε, ήταν ένα από τα 51 σκυλιά που είχε στην κατοχή του ο Michael Vick για τις κυνομαχίες. Για καλή του τύχη διασώθηκε, κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στην ιδιοκτησία του Vick, από τον Roo και την Clara, ένα ζευγάρι από τη Μινεσότα.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Roo τραγουδά στον Έκτορα ένα υπέροχο νανούρισμα , καθώς τον κρατάει στην αγκαλιά του και το αποτέλεσμα είναι ανεκτίμητο! Η κάμερα καταφέρνει να αποτυπώσει το βλέμμα με το οποίο κοιτάζει ο Έκτορας το Roo, ενώ λιώνει κυριολεκτικά με το νανούρισμα του… Όλα τα σκυλιά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο και ευτυχώς ο Έκτορας μέσα στην ατυχία του κατάφερε να βιώσει και αυτό το είδος της αγάπης στη ζωή του.

Και παρόλο που πιστεύεις ότι ένα σκυλί που το έχουν κακομεταχειριστεί δεν θα καταφέρει ποτέ να εξοικειωθεί με τους ανθρώπους, ο Έκτορας έγινε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Και το πιο σημαντικό, έγινε πιστοποιημένος σκύλος θεραπευτής που επισκέπτεται σχολεία, διδάσκοντας στα παιδιά πώς να συναναστρέφονται με τα σκυλιά.

Δυστυχώς ο Έκτορας πέθανε από καρκίνο τον Οκτώβριο το 2014, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που έχει αγγίξει τις καρδίες χιλιάδων ανθρώπων.

Ανεξάρτητα από το τι έχουν περάσει στο παρελθόν, τα σκυλιά πάντα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αν συμφωνείτε, κοινοποιήστε αυτό το βίντεο!

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά