Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔεν θα γνώριζε ο ένας τον άλλον: Έτσι είναι σήμερα η Ναζλί...

Δεν θα γνώριζε ο ένας τον άλλον: Έτσι είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος από «Τα σύνορα της αγάπnς»

Όταν τα “Σύνορα της αγάπης” προβάλλονταν στην Ελλάδα, η Ναζλί και ο Νίκος ήταν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια, με την τουρκική σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Τον Νοέμβριο του 2004 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο και η ιστορία της σειράς απλή, αλλά τόσο αγαπημένη.

Τα Σύνορα της Αγάπης: Η υπόθεση της σειράς

Ρωμαίος και Ιουλιέτα, αλλά με δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας. Η Ναζλί Μπακλαβατζίογλου, κόρη του πιο επιτυχημένου μπακλαβατζή της επαρχειακής πόλης Γκαζιάντεπ στη Νότια Τουρκία, έχει μόλις επιστρέψει στο πατρικό της μετά από τις σπουδές της στην Άγκυρα. Επαναστάτρια από τη φύση της, δεν δέχεται να παντρευτεί τον Καντίρ, γιο του οικογενειακού φίλου του πατέρα της Οκές, που ο πατέρας της Καχραμάν της προξενεύει και έτσι παίρνει την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της. Πηγαίνει στην πόλη Μπόντρουμ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σύμη, και φιλοξενείται από μια φίλη της από το πανεπιστήμιο.

Το πρώτο κιόλας βράδυ της παραμονής της στο Μπόντρουμ γνωρίζει τον Νίκο, γιο ενός πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία σε ένα μπαρ. Αν και αρχικά οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση, όταν εκείνος αποκαλύπτει την καταγωγή του, την επόμενη μέρα ξανασυναντιούνται, όταν κλέφτες παίρνουν την τσάντα της Ναζλί και ο Νίκος, που κατά τύχη βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος τη βοηθάει.

Τα Σύνορα της Αγάπης: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνιστές της σειράς

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η Νεχίρ Ερντογάν (Ναζλί) και ο Οζγκούρ Τσεβίκ (Νίκος) έχουν φύγει από το προσκήνιο παρά τη μεγάλη απήχησή τους από το Ελληνικό κοινό. Ωστόσο, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί κανείς να δει την αλλαγμένη τους εικόνα, από τότε που πρωταγωνιστούσαν στο δημοφιλές δράμα.

Τα σύνορα της αγάπης – 1ος Κύκλος (trailer)

Η Ερντογάν Νεχίρ είναι σήμερα 43 ετών και συμμετέχει σε ελάχιστα πρότζεκτ. Το προφίλ της στο Instagram μετρά πάνω από 110.000 ακολούθους και η εικόνα της έχει αλλάξει αρκετά από τότε που την γνωρίσαμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Σύνορα της Αγάπης

Σύνορα της Αγάπης

Σύνορα της Αγάπης

Σύνορα της Αγάπης

Από την άλλη, ο 42χρονος Τσεβίκ διατηρεί έναν πιο ενεργό λογαριασμό, μιας και οι follwers του ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο. Ούτε εκείνος απασχολεί τόσο την επικαιρότητα, παρά τους τόσους φαν του. Ωστόσο, θυμίζει αρκετά τον τηλεοπτικό Νίκο που υποδύθηκε πριν από περίπου 2 δεκαετίες στα «Σύνορα της Αγάπης».

Σύνορα της Αγάπης

Σύνορα της Αγάπης

Σύνορα της ΑγάπηςΤα πιο σημαντικά