Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔεν θα γίνει γιαγιά η Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση της Γαίας...

Δεν θα γίνει γιαγιά η Ελένη Μενεγάκη – Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη για την «εγκυμοσύνη» της

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Κάποιες κινήσεις, δε, έκαναν τις φήμες αυτές τα τελευταία 24ωρα να φουντώσουν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο κανείς δεν έχει πάρει τον λόγο μέχρι στιγμής να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το περιστατικό αυτό. Βέβαια, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές.

Η ίδια η Γαία Μερκούρη, όμως, μιας και πλέον έχει γίνει πολύ ενεργός χρήστης στο tik tok, έκανε την πρώτη της… αναφορά θα έλεγε κανείς, στην είδηση αυτή.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη που  μετά… κατέβασε!

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο με random φωτογραφίες από την συλλογή του κινητού της και κοντά στο τέλος αυτού φαίνεται το εξώφυλλο του περιοδικού που έβγαλε πρώτο την φήμη αυτή με την ίδια να γράφει από κάτω “μου έστειλε μια φίλη ένα περιοδικό που λέει πως είμαι έγκυος”.

Δεν σχολιάστηκε ούτε κάτι περισσότερο ούτε κάτι λιγότερο αλλά διαβάζοντας κανείς τα σχόλια κάτω από το βίντεο μπορεί να καταλάβει με σιγουριά πως όλοι γελούν με την είδηση αυτή, άρα δεν ισχύει, όπως σας διαβεβαιώσαμε κι εμείς παραπάνω.Τα πιο σημαντικά