Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔεν σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα: Κουρασμένος και απομονωμένος ο Πάνος Μιχαλόπουλος, τα...

Δεν σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα: Κουρασμένος και απομονωμένος ο Πάνος Μιχαλόπουλος, τα άφησε όλα πίσω του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απασχόλησε συχνά τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο με τα επαγγελματικά του βήματα στην τηλεόραση και το θέατρο, όσο και με την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά, η Μαίρη Ραζή με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Μεταξύ άλλων η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή» και τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Μαίρη Ραζή: Η συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Ο κόσμος ωστόσο σας λάτρεψε από την σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» όπου παίζατε μια Κωνσταντινουπολίτισσα…

Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα.

razi mihalopoulos 1520x584 1

Μαίρη Ραζή: Η επικοινωνία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχετε επαφές σήμερα;

Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

razi mixalopoulos 1 1168x656 1

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη της Μαίρης Ραζή:

Τα πιο σημαντικά