«Δεν σας ξεπλένει τίποτα»: Η Ανθή Βούλγαρη, είπε στον αέρα αυτό που έπρεπε να πουν όλοι οι δημοσιογράφοι και αποθεώνεται

8 Μαρτίου, 20231:42 ΜΜ
More videos

Η γνωστή δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε στον στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησε σε έντονο ύφος, μίλησε για την διαλεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη, ζητώντας να τιμωρηθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι. Αποκάλυψε δε, πως πολλοί εργαζόμενοι στα τρένα που θέλουν να πουν τα πράγματα με το όνομα τους δέχονται απειλές.

“Εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές”, λέει η Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που μιλάνε και κάνουν αποκαλύψεις, δέχονται απειλές μετά τις αποφάσεις για πλήρη διελεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη.

Μάλιστα η δημοσιογράφος του Mega, είχε και ένα ξέσπασμα, τονίζοντας κατά την διάρκεια της εκπομπής πως: «Με την ίδια γρηγοράδα που ενήργησαν σ’ αυτή την περίπτωση, ελπίζω να “ξηλωθούν” και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανέναν ανώτατο στέλεχος, του ΟΣΕ, της ΤΡΕΝΟΣΕ, της ΓΕΝΟΣΕ, δεν ξέρω πώς τα λένε».

“Κανονίστε την πορεία σας”, λέει η Ανθή Βούλγαρη

«Χθες βγαίνει ο σταθμάρχης της Θεσσαλονίκης και έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια. Και σ’ αυτό το σημείο να πω κάτι, επειδή έμαθα, πήρε το αυτάκι μου, ότι απειλούν τον κόσμο, να μην μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας! Γιατί τώρα δεν ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία, ατράνταχτα, αφήστε τον κόσμο να μιλήσει!», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ιστορία βρωμάει και βρωμάει πολύ. Μακάρι να πέσουν οι μάσκες και να δούμε πραγματικά ποιος φταίει. Χάθηκαν τόσοι νέοι άνθρωποι… δεν είναι δυνατόν αυτό το έγκλημα να μείνει ατιμώρητο.

Δείτε το βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News