«Δεν πάω να τον φτύσω;» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ούρλιαζε κατά του Πορτοσάλτε και είπε όσα δεν τόλμησε κανείς

13 Μαρτίου, 20235:21 ΜΜ
More videos

Αμέσως μόλις επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του Άρη Πορτοσάλτε και δεν «μάσησε» τα λόγια του.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη για τα Τέμπη και τους δημοσιογράφους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε σχετικά:

«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ»

Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικούτσικος μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα.

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει όνομα, δεν δίστασε να το αναφέρει και μάλιστα με βαρύτατους ισχυρισμούς: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό.

Ανδρέας Μικρούτσικος:«Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου»

Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News