Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Δεν ομоλоγώ κάτι που δεν έχω κάνει» είπε ο 39χρονος σύντρоφός της...

«Δεν ομоλоγώ κάτι που δεν έχω κάνει» είπε ο 39χρονος σύντρоφός της 41χρονης Γεωργία στον ανακριτή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η απολογία του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ενώπιον του ανακριτή ο 39χρονος είπε: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο» και πρόσθεσε πως «εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε ακόμη ο 39χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

«Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχθηκα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανακριτή.

Τι κατέθεσε ο συνεργός του

«Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος» φέρεται να κατέθεσε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια το Σάββατο (13/1) ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη, την οποία δολοφόνησαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Κατά την απολογία του ο συνεργός της γυναικοκτονίας, υποστήριξε ότι δέχθηκε την πρόταση να οργανώσουν μαζί μια ψεύτικη ληστεία «χωρίς όμως να πάθει κανένας τίποτα», όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα voria.gr.

«Την φίμωσα και την έδεσα» φέρεται να συμπλήρωσε για τη διάπραξη του εγκλήματος για να προσθέσει ότι ήταν ο 39χρονος εκείνος που «πήρε το μαχαίρι στα χέρια, μου ζήτησε να φύγω και να τον περιμένω κάτω. Μετά, ήρθε και μου είπε πως την σκότωσε».

Τα πιο σημαντικά