Δεν μπορούσε καν να θυμηθεί η Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη της αντίδραση μετά το σοκαριστικό τροχαίο

8 Ιουνίου, 202312:04 ΠΜ

Η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης στην λεωφόρο Κηφισίας και στο ύψος του Παραδείσου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου έτυχε να είναι στο σημείο κι απεγκλώβισε την μετεωρολόγο. Ο ίδιος ανέφερε:

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή “Παράδεισος” Αμαρουσίου» είπε αρχικά.

«Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε» συνέχισε για το τροχαίο.

Ποια ήταν η αντίδραση της μετεωρολόγου; «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω, να τη συνεφέρω και να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε το τροχαίο γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια. “Μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;» ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Σούζη.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News