Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
celebritiesΔεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον...

Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, τους έπιασαν χέρι – χέρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες τον χωρισμό τους, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται ότι είναι και πάλι μαζί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται ότι τα βρήκαν και πάλι, κάτι που δεν είχε αποκλείσει, εξάλλου, η Ισπανίδα τενίστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στα social media, το οποίο φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Οι δύο τους εθεάθησαν να περπατούν χέρι – χέρι στο Μόντε Κάρλο, απολαμβάνοντας ανέμελοι τη βόλτα τους. Να σημειωθεί ότι ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της η Paula Badosa δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια υπέροχη σχέση και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω ότι σκέφτεται το ίδιο. Τίποτα κακό δεν συνέβη στο τέλος. Αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον στο σιρκουί και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

230925190925 tsitsidosa 1024x614 1

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Πριν λίγες εβδομάδες  η Ισπανίδα τενίστρια είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Μετά από προσεκτική σκέψη και μετά από πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι με αγάπη και σαν φίλοι, με αμοιβαίο σεβασμό, αποφασίσαμε να πορευθούμε ο καθένας στον δικό του δρόμο. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων και των οικογενειών μας. Καθώς προχωράμε προς τα νέα κεφάλαια στις ζωές μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο» είχε γράψει η Ισπανίδα τενίστρια.


Τα πιο σημαντικά