«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου, ούτε τα χάπια με βοηθάνε»: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τη μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης

15 Μαρτίου, 202312:40 ΠΜ
More videos

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον πόνο της μάνας της 22χρονης Αφροδίτης που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η μητέρα της μίλησε στο Mega και όσα είπε «τσάκισαν» τις καρδιές όλων μας.

Τέμπη – Μητέρα 22χρονης Αφροδίτης: «Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου»

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Τελείωσε. Εγώ σας λέω ακριβώς αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ», είπε η γυναίκα με λυγμούς.

«Και το βρίσκω άδικο. Μεγάλη αδικία. Σκέφτομαι ότι τη δολοφονήσανε». πρόσθεσε.

Όπως είπε, η Αφροδίτη πήγε μαζί με δύο φίλους της στην Αθήνα για Σαββατοκύριακο, ενώ θα παρακολουθούσε και ένα σεμινάριο την Τρίτη.

«Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο, ενώ ήταν στο βαγόνι πέντε και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου; Αυτό θέλω. Να μου φέρουν το παιδί μου». κατέληξε.

Δείτε όσα είπε η μητέρα της 22χρονης Αφροδίτης στην εκπομπή Live News
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News