Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Δεν μπορώ να πάω στα μπουζούκια»: Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη με...

«Δεν μπορώ να πάω στα μπουζούκια»: Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη με τον αποθηλασμό του γιου της

Ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον αποθηλασμό του γιου της, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της ακολούθους η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer ζήτησε παράλληλα τη βοήθεια των μαμάδων που ξέρουν πως θα καταφέρει, ώστε ο γιος της να πιει γάλα και από το μπιμπερό.

Δείτε το βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε: «Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια από τις μαμάδες εδώ πέρα στα social. Σας έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι προσπαθώ να αποθηλάσω, πράγμα που σημαίνει ότι το μωρό πρέπει να σταματήσει να πίνει από το στήθος και να αρχίσει να πίνει από μπουκάλι.

Πράγμα που δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αφήσω το μωρό πουθενά, γιατί πρέπει να το ταΐζω εγώ και να είμαι μαζί του συνέχεια γιατί ενδέχεται να πεινάσει.

Οπότε δε μπορεί να μείνει ούτε ο Δημήτρης μόνος του με το μωρό, ούτε κανείς άλλος. Πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια μαζί μου, που ναι χαίρομαι, αλλά θέλω να κάνω κάτι λίγο μόνη μου. Καταλαβαίνετε.

Έχω δοκιμάσει 2-3 γάλατα σε σκόνη, έχω δοκιμάσει και 5-6 μπιμπερό. Το θέμα δεν είναι ότι δεν του αρέσει η γεύση του γάλακτος. Με το που βλέπει μπιμπερό, κάνει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Δεν θέλει ούτε να το βλέπει το μπιμπερό. Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Μέχρι ενός έτους πρέπει να πίνει σίγουρα γάλα. Είναι 8 μηνών και εγώ έχω να πάω σε λίγες ημέρες στα μπουζούκια στα γενέθλια της κολλητής μου. Γίνεται 30 χρονών, δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πάω στα μπουζούκια! Πρέπει το μωρό να καταφέρει να πίνει κάποια γεύματα με το μπιμπερό μέσα στις επόμενες ημέρες. Στείλτε βοήθεια μαμάδες, δε ξέρω τι να κάνω».

Τα πιο σημαντικά