Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΔεν μπορεί να το αγνοńσει ο Ουίλιαμ: Η απiστευτη ομοıότητα στις περıπτώσεις...

Δεν μπορεί να το αγνοńσει ο Ουίλιαμ: Η απiστευτη ομοıότητα στις περıπτώσεις Κέιτ Μίντλετον και πρıγκίπισσας Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη την γη. Έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά και η νύφη της Κέιτ Μίντλετον σίγουρα εμπνέεται από αυτή.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αντιγράφει το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μπορεί όντως να το κάνει ή μπορεί όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο να έχουν έντονα στο μυαλό τους την πριγκίπισσα Νταϊάνα και να συγκρίνουν συνέχεια την Κέιτ Μίντλετον μαζί της.

407742510 18287675323197839 8567156772516425476 n

Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η Κέιτ Μίντλετον έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δρόμος για την ανάρρωσή της αναμένεται να είναι μακρύς, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για την πλήρη ανάρρωσή της.

Παρά την έντονη επιθυμία της Κέιτ Μίντλετον να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ένας ειδικός υπογραμμίζει στην Daily Star ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

Εκτιμάται πράγματι ότι η πορεία προς την ανάρρωσή της μπορεί να διαρκέσει ακόμη και εννέα μήνες. Πριν από λίγες ημέρες, η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της μετά από έξιτηριο από την κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται πλέον τώρα πίσω στο Adelaide Cottage στο Windsor και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προτού η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας επιστρέψει στην πλήρη κανονικότητα. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα» ανέφερε σε δήλωσή του το παλάτι του Κένσινγκτον μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.Τα πιο σημαντικά