Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔεν μπαίνει τελεία στη «μαύρη» λίστα: Νεκρή και η Μαρία, διοικητική υπάλληλος...

Δεν μπαίνει τελεία στη «μαύρη» λίστα: Νεκρή και η Μαρία, διοικητική υπάλληλος του ΑΧΕΠΑ – Επέβαινε στο μοιραίο τρένο

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη είναι και η Μαρία Εγούτ, μητέρα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Θοδωρή Ελευθεριάδη. Η Μαρία Εγούτ εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος στο ΑΧΕΠΑ και ήταν μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Θλίψη για την Μαρία Εγούτ

92 2 1000x824 1

Σύμφωνα με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, μέλος της οποίας ήταν, με το μοιραίο τρένο επέστρεφε από επίσκεψη στον αγαπημένο της γιο που διαμένει στην Αθήνα.

Γεννημένη στο Νευροκόπι Δράμας, ήταν Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ “Πεδάνιος Διοσκουρίδης” ενώ συμμετείχε σε πολλές σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Ήταν μέλος ποντιακών χορευτικών συγκροτημάτων, έπαιζε νταούλι και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκε η ποντιακή κοινότητα τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Εγούτ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Μαρία Εγούτ με καταγωγή από το Νευροκόπι Δράμας εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Η Μαρία Εγούτ με καταγωγή από το Νευροκόπι Δράμας εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ήταν Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Με το μοιραίο τρένο επέστρεφε από επίσκεψη στον αγαπημένο της γιο που διαμένει στην Αθήνα. Την ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε και την αποχαιρετούμε με σεβασμό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα, ο γιος της είχε γράψει στο Facebook: “Είναι η μητέρα μου στο τρένο και ακόμη δεν έχουμε νέα”, ενώ λίγες ώρες αργότερα ένα μαύρο φόντο στον λογαριασμό του στο Facebook υποδήλωσε το πένθος του για την απώλεια της μητέρας του, ενώ η φράση “Άδειο σπίτι…” ράγισε καρδιές.

Μαρία Εγούτ: Η ανάρτηση του γιού της

 

 

“Να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου”

Με σημερινή του ανάρτηση, ο ηθοποιός ευχαριστεί για τα συλλυπητήρια μηνύματα και τη στήριξη που λαμβάνει.

 

 

 

Τα πιο σημαντικά