Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Δεν μου έκανε καμία πλαστική, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο»: Η...

«Δεν μου έκανε καμία πλαστική, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο»: Η εξομολόγηση της Θεοδωρίδου για τον Φουστάνο

Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μεταξύ άλλων,μίλησε  για το «Φεγγάρι» και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους, τις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρέωσαν και τη θεατρική συνεργασία που δεν έγινε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Ακόμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος την είχε κάνει… άλλη λόγω πλαστικών επεμβάσεων. «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω (πλαστικές επεμβάσεις). Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της θεατρικής συνεργασίας με τη Μιμή Ντενίση. «Ήταν μία εντελώς λάθος συνεννόηση τότε».
Τα πιο σημαντικά