«Δεν με πλησίαζαν οι άντρες γιατί ήμουν με τον Γιάννη Βούρο»

19 Αυγούστου, 2022 1:55 ΜΜ
More videos

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, στη σχέση της και στον χωρισμό με τον Γιάννη Βούρο αλλά και για την καριέρα της.

vouros sempekopoulou1104

Στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου μιλώντας για όλα.

vouros sempekopoulou1103

Ποια είναι η γνώμη σας για το κίνημα metoo;

Δεν θα ήθελα να σου απαντήσω σε αυτό. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι οι άνθρωποι που κακοποιούν γενικώς, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά, πρέπει να τιμωρούνται με ανάλογες ποινές. Έχει βασανιστεί πολύς κόσμος. Πρέπει και οι γονείς να μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους. Για κάποιο λόγο κάνουν αυτά που κάνουν κάποιοι. Δεν μπορεί ένα παιδί να γεννηθεί κακό. Αν ένα πλάσμα μεγαλώνει με αγάπη είναι λίγο δύσκολο να κάνει τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι από τους γονείς προέρχονται όλα.

vouros sempekopoulou1102

Έχετε δεχτεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά;

Δεν έχω δεχτεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά γιατί δεν το άφησα ποτέ να συμβεί. Είναι λίγο πάρε δώσε αυτή η διαδικασία. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει ή δεν ξέρει. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κάποιος μπορεί να φοβάται. Εμένα οι γονείς μου μου είχαν μάθει να τα λάω όλα και να απαιτώ από τον άλλον να μου φέρεται με ωραίο τρόπο.

vouros sempekopoulou1105

Είστε μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής για να σας πλησιάσει;

Δεν έχει κάνει κανείς τίποτα. Δεν με πλησίαζαν οι άντρες. Έρχονται τώρα κάποιοι και μου λένε ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι μαζί μου αλλά δεν μου το είπαν ποτέ. Όταν τους ρωτούσα γιατί, μου είπαν μα ήσουν με τον Βούρο. Μα εγώ με τον Βούρο έχω χωρίσει εδώ και 26 χρόνια. Κάποιοι ωστόσο μου είχαν γράψει ποιήματα και ωραία γράμματα. Τίποτα ακραίο μόνο τρυφερά.