Δεν κόβεται η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

23 Φεβρουαρίου, 2018 4:01 ΜΜ
More videos

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν αυτή την εβδομάδα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, να οδεύει στο τέλος της. Η νέα διοίκηση του σταθμού σε συνδυασμό με την άφιξη των μεγάλων ονομάτων, έδωσαν αέρα ανανέωσης στους τηλεθεατές του Epsilon, παρουσιάζοντας ένα νέα – πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα για το κοινό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο δεύτερο μισό της σεζόν, το καθημερινό πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο πλούσιο με την έναρξη νέων εκπομπών, όπως αυτή του Σπύρου Χαριτάτου.

Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να τονίσουν πως η αρχή του τέλους για το Τατιάνα Live, έφτασε. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Epsilon, Ζέτα Κατωπόδη, η οποία διέψευσε τo φημολογούμενο φινάλε της εκπομπής, τονίζοντας μάλιστα πως η Τατιάνα Στεφανίδουσυνεχίζει κανονικά και ικανοποιητικά στις οθόνες μας, όπως και μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, πιστή στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές της.

Η Τατιάνα παραμένει στο Epsilon πιο live από ποτέ!!! Μη ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για ένα από τα πιο Top πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε μας στο facebook: