Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της 26χρονης που πιάστηκε σε μηχανή...

Δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της 26χρονης που πιάστηκε σε μηχανή του κιμά

Η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία

Ξέχασε δυστυχώς το χέρι της η εργαζόμενη στην Κρήτη της οποίας το χέρι εγκλωβίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη μηχανή του κιμά.

Η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου χειρουργήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η 26χρονη γυναίκα, μετά από το δραματικό ατύχημα που σημειώθηκε κρεοπωλείο στην περιοχή της Μεσσαράς Ηρακλείου και ειδικότερα στο Ασήμι, όταν το χέρι της εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή που λειτουργούσε, μέχρι το ύψος του καρπού.
Όπως αναφέρει το cretalive, από την αρχή, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.

Σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.

viber 2023 01 13 12 22 33 711 asimi 2 asimi 3 asimi 5 asimi 6 asimi 7 asimi 9

Τα πιο σημαντικά