«Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά»: Σάλος με τις δηλώσεις της Θάλειας Ματίκα

28 Μαΐου, 20231:02 ΠΜ

Θάλεια Ματίκα: Στην πολύ γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ1 “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μέλιτα, ήταν καλεσμένη πριν κάποιο καιρό η γνωστή ηθοποιός. Τότε λοιπόν, είχε αναφερθεί  στην σχέση που έχει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και την πολιτική.

Τα όσα είπε η Θάλεια Ματίκα:

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε για τις δουλειές του σπιτιού πως: «Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν διάλεξα αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Γι’ αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται γι’ αυτήν τη δουλειά. Έβλεπα τη μητέρα μου ως δικηγόρος να γίνεται χίλια κομμάτια, ώστε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και σκέφτηκα ότι “όχι η γυναίκα δεν είναι φτιαγμένη γι’ αυτό“. Όταν έχει μία άλλη ιδιότητα που της απορροφά μεγάλο μέρος της ημέρας της, δεν είναι υποχρεωμένη να συμμετέχει και σε αυτό».

Ενώ για το κομμάτι της πολιτικής η διάσημη ηθοποιός ανάφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ την πολιτική να διαβάζω, να ασχολούμαι, να ενημερώνομαι. Με τίποτα δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Μπορείς να βοηθάς με άλλον τρόπο, το να γίνεις επαγγελματίας είναι σκληρό σπορ. Δεν αποφασίζεις μόνος σου, απ’ ό,τι έχω καταλάβει, από το να έρθεις σε ρήξη με τα πιστεύω σου καλύτερα να μείνεις σπίτι σου…Φτώχεια και άνοιγμα της ψαλίδας, δηλαδή, ο φιλελευθερισμός, που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε αυτό το φαινόμενο, το ότι οι πλούσιοι γίνονται λιγότεροι και πιο δυνατοί συνεχώς και η μέση τάξη καταρρέει, αρχίζουν τα προβλήματα»

Θάλεια Ματίκα: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News