«Δεν ήξερα ότι υπάρχουν περιοχές όπως Σαλαμίνα ή Ασπρόπυργος και σπίτια με μία τουαλέτα μόνο»

30 Μαΐου, 2022 8:48 ΜΜ
More videos

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήξερε ότι υπάρχουν περιοχές όπως η Σαλαμίνα και ο Ασπρόπυργος

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης (25/5).

Η παρουσιάστρια μίλησε για το «Κάτι Ξαναψήνεται», αναφέροντας πως στα πλαίσια της εκπομπής της πήγαινε «σε κανονικούς ανθρώπους» ενώ στη συνέχεια τόνισε πως πήγε σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχικά, αναφερόμενη στην εκπομπή της.

«Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Στο απόσπασμα που ξεχώρισε και έπαιξε η εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» η «Qeen Ντίνα» είπε στον Νίκο Μουτσινά «σκέψου σε σπίτια 30-40 τετραγωνικά max και σκέψου ότι υπήρχε ένα μπάνιο».

Η Ναταλία Γερμανού και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ωστόσο κάποια στιγμή τα όσα έλεγε η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν… too much για τους παρουσιαστές με τη Ναταλία Γερμανού να λέει «δεν βρίσκω κάτι άλλο να πω, οπότε θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας».