Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
celebrities«Δεν ήθελα τον Λιάγκα γιατί» - «Βόμβα» για το γάμο του με...

«Δεν ήθελα τον Λιάγκα γιατί» – «Βόμβα» για το γάμο του με την Φαίη Σκορδά

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να έχουν χωρίσει εδώ και μια πενταετία, αλλά οι δυο τους πάντοτε απασχολούν το ενδιαφέρον του κοινού με τη σχέση τους, που έχει περιοριστεί τώρα στην κοινή τηλεοπτική παρουσία, εκτός φυσικά από την επιμέλεια των παιδιών τους.

Μια νέα αποκάλυψη έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε στην Αννίτα Πάνια για την εκπομπή της στο Open, «Ανοιχτά» και αποκάλυψε-μεταξύ άλλων- άγνωστες ιστορίες και αστεία περιστατικά από τα παρασκήνια της τηλεόρασης.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για το γάμο Σκορδά-Λιάγκα

Βαθμολογώντας τις «σταρ» της τηλεόρασης σήμερα, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε ειδικότερα στην Φαίη Σκορδά, που έκανε και τις δικές της αποκαλύψεις, και είπε τα εξής:

«Στο 10 το καλό βάλτε τη Φαίη Σκορδά. Εντάξει, για τη Φαίη τι να πρωτοπώ… Η Φαίη είναι ιστορία μου, αμαρτία μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν ήθελα για άνδρα της τον Λιάγκα. Μόλις είχα συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφος της Φαίης ήταν ο Λιάγκας -άμα θες το κόβεις, άμα θες το κρατάς, εγώ για να το λέω δεν έχω πρόβλημα.

Λοιπόν έχω πάει στα Πορόια (Σερρών) όπου είμαι καλεσμένη της Φαίης στο σπίτι, στην οικογένειά της, με τον άνδρα μου και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος την παίρνει τηλέφωνο και σούξου μου η Φαίη φεύγει από μπροστά μου – είχε προηγηθεί η συνέντευξη που είχα δώσει εγώ άδεια ως διευθύντρια τότε να πάει ο Γιώργος στη Μαρία τη Σταματέρη.

Πιάνω τη Φαίη και της λέω με ποιον μιλάς. Μου λέει δεν θα σου πω. Να μην στα πολυλογώ, αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο Γιώργος και της λέω μωρή, μην σε δω παντρεμένη με αυτόν. Και τον παντρεύτηκε και στη σύσκεψη του Alter, όταν κάποια στιγμή στοιχηματίζαμε ποιο πρωινό θα πήγαινε καλά και τι θα έκανα εγώ αν ήμουν, έγραψα τότε σε ένα χαρτί και το ανάρτησε σε έναν πίνακα -όλοι το θυμούνται- Σκορδά – Λιάγκας και θα σκίσουν».

Τα πιο σημαντικά