ΔΕΝ… ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Δείτε τι πίνουν οι Ινδοί για να καταπολεμούν τις αρρώστειες!

23 Οκτωβρίου, 2014 2:15 ΜΜ
More videos

Από καταβολής κόσμου οι άνθρωποι αναζητούσαν να βρουν θεραπείες και άλλα πλειοψηφία ζώο τους μαγικά για να νικήσουν ανίατες ασθένειες.

Ο τρόμος και ο φόβος που προκαλεί ο καρκίνος ακόμη και στο που φόβος και άκουσμα μόνο της λέξης, ωθεί τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τον πολλές φορές σε ανορθόδοξους τρόπους πρόληψης του.

Στις μακρινές Ινδίες οι κάτοικοι ως γνωστόν λατρεύουν την αγελάδα ως το ιερό τους ζώο. Η πλειοψηφία των κατοίκων πιστεύει ότι μπορεί να καταπολεμήσουν τις ανίατες αρρώστιες μεταξύ Ζαιράμ αυτών και τον καρκίνο πίνοντας τα ούρα της Δείτε …ιερής αγελάδας.

Ο 42χρονος Ζαιράμ Σιγκάι τις καταπολεμήσουν μάλιστα δήλωσε στην Daily Mail ότι πίνει ούρα αγελάδας πάνω από μια δεκαετία και κυριολεκτικά…έχει βρει την υγειά του.

Βασική προϋπόθεση είναι σε καθημερινά η αγελάδα, να είναι παρθένα ενώ οι πιστοί πρέπει να προλάβουν να πιουν τα ούρα της…πριν την ανατολή του ήλιου γιατί μετά δεν θα ενώ έχει καμία επίδραση στην υγεία τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πόλη Άγκρα της Βόρειας Ινδίας, καθημερινά εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώνονται καθημερινά σε φάρμα με αγελάδες προκειμένου να πιούν τα πρώτα πρωινά ούρα των αγελάδων.

Αλλά και οι πνευματικοί καθοδηγητές στην Ινδία προτρέπουν, σύμφωνα με το stoxos.gr, τον κόσμο να βρίσκουν την υγεία τους ακολουθώντας αυτό την τακτική. Όπως επισημαίνουν καθοδηγητές χαρακτηριστικά «δύο είναι τα πιο καθαρά πράγματα στον κόσμο. Το νερό του ιερού Γάγγη και τα ούρα της ιερής αγελάδας»

Δείτε εδώ το Βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: