«Δεν είναι και…»: Η ατάκα του Μπισμπίκη για τον Παναθηναϊκό στη «Νύχτα» που σάρωσε τα πάντα

10 Μαρτίου, 20237:38 ΜΜ
More videos

Bασίλης Μπισμπίκης διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, τόσο στα προσωπικά του με τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, όσο και στα επαγγελματικά του σε τηλεόραση και θέατρο, με την μεγάλη επιτυχία του «Αυτή η νύχτα μένει» να οφείλεται και σε εκείνον.

Η μεγάλη του αγάπη βέβαια παραμένει ο Παναθηναϊκός, οπαδός του οποίου είναι από μικρή ηλικία, οργανωμένος μάλιστα στη Θύρα 13 με την οποία έχει παρακολουθήσει την ομάδα του σε πολλές εκδρομές και φυσικά στο γήπεδο των Πρασίνων, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Είναι αρκετές οι αναφορές της αγαπημένης του ομάδας σε ταινίες ή σειρές που πρωταγωνιστούσε με πιο χαρακτηριστική αυτή στην ταινία «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», σε μία σκηνή της οποίας ο Βασίλης Μπισμπίκης τραγουδάει συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού εκστασιασμένος.

Στο χτεσινό επεισόδιο του «Αυτή νύχτα μένει», ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη, ο Στρατής, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου τσαντισμένος ζητάει από τον άνθρωπο που μιλάει να τελειώνει με την παρακολούθηση του μαγαζιού του αναφέροντας χαρακτηριστικά «τι σκατά κάνεις εδώ; Ένα μαγαζί είναι… Δεν είναι και το γήπεδο της Λεωφόρου», παρότι σαν χαρακτήρας βρίσκεται στο Αγρίνιο της δεκαετίας των 80s.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News