Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Δεν έφτασες ποτέ, περιμένω ακόμα»: Το γράμμα της μάνας προς τον αδıκοχαμένο...

«Δεν έφτασες ποτέ, περιμένω ακόμα»: Το γράμμα της μάνας προς τον αδıκοχαμένο γιο της, φοιτητή του ΑΠΘ

Συγκλονίζει το γράμμα μητέρας φοιτητή του ΑΠΘ προς τον γιο της Τάσο, που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Συγκλονίζει το γράμμα της Βάσως Κούλπα προς τον αδικοχαμένο γιο της, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα 57 θύματα από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπτη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Ο Τάσος ήταν φοιτητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η μητέρα στο γράμμα της περιγράφει την τελευταία επικοινωνία με τον γιό της και τις τραγικές στιγμές στα Τέμπη, όπου τον αναζητούσε.

«Έφυγες? Όχι σε σκότωσαν και σκότωσαν όλη την οικογένεια μας», γράφει η Βάσω Κούλπα και για να καταλήξει στο γράμμα της: «Δεν έφτασες ποτέ, ακόμα περιμένω».

Το γράμμα μητέρας φοιτητή του ΑΠΘ προς τον αδικοχαμένο γιο της στα Τέμπη:

«Τασούλη μου, αγόρι μου όμορφο, παιδάκι μου γλυκό μου λείπεις πολύ. Νιώθω ότι είναι ψέμα και περιμένω να σε δω, να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε βράδυ 21:00 με 22:00 για να μιλήσουμε και να μου πεις “πες κανένα νέο μαμά”.

Το τελευταίο τηλέφωνο που με πήρες ήταν το βράδυ που έφυγες 28/2/23. 23:05 και μου είπες “μαμά κοιμήσου θα αργήσω να φτάσω…” Και σου είπα πάρε με όταν φτάσεις θα περιμένω…

Και μετά σιωπή και μετά η καταστροφή, η κόλαση που αντίκρισα στα Τέμπη και που έψαχνα να σε βρω ανάμεσα στα άλλα παιδιά που έφευγαν, η αναμονή στο νοσοκομείο ακούγοντας τα ονόματα των επιζώντων… Ήλπιζα πως θα σε βρω πως ήσουν κάπου, κορόιδευα τον εαυτό μου.

Έφυγες? Όχι σε σκότωσαν και σκότωσαν όλη την οικογένεια μας μείναμε σε εκείνο το βράδυ που έφυγες και με ρώτησες “στεναχωριέσαι μαμά?”

Στεναχωριέμαι παλικάρι μου γιατί σε πρόσεχα πάντα και σε προστάτευα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα ΣΥΓΝΏΜΗ.

Σου στέρησαν τη ζωή, τα όνειρα σου μας κατέστρεψαν εμάς και τόσες άλλες οικογένειες και όμως κοιμούνται ήσυχοι χωρίς καμία τύψη, χωρίς σεβασμό, χωρίς καμία τιμωρία για να αισθανθούμε ότι συμμερίζονται τον πόνο μας, τίποτα αγόρι μου.

ΔΕΝ ΈΦΤΑΣΕΣ ΠΟΤΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ.

Σ’ ΑΓΑΠΆΩ όσο δεν φαντάζεσαι και
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ τόσο πολύ!!!

Τάσο μου θα σου πω αυτό που σου έλεγα και σου έγραφα πάντα Σ ΑΓΑΠΏ ΠΟΛΎ μόνο που εσύ δεν μου απαντάς…
“κι εγώ Σ αγαπάω μαμά.”»

Τα πιο σημαντικά