Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Δεν έχω καλή άποψη για την παρέα…» – Το σχόλιο του Αρναούτογλου...

«Δεν έχω καλή άποψη για την παρέα…» – Το σχόλιο του Αρναούτογλου για Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

Μέσα από την σημερινή (14/12) εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την καταγγελία από την πρώην σύντροφό του. Το απόσπασμα αυτό έδειξε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή Super Κατερίνα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως εδώ και χρόνια η σχέση του με την παρέα του Ράδιο Αρβύλα δεν είναι καλή. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό είχε τσακωθεί με τον Αντώνη Κανάκη με αφορμή την εκπομπή του.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα

«Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Ποιος ήταν ο σκοπός της όλης ιστορίας; Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, ξέρει ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά και μία κόντρα που είναι γνωστή.

Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα γ΄αυτό και έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως, κάποια πράγματα δεν τα γουστάρω καθόλου, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου δεν πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι δεν θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω» – Οργισμένη η Καινούργιου με τον Παναγιωτόπουλο

Έξαλλη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της σημερινής (14/12) εκπομπής της καθώς αναφέρθηκε στην καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και στην απόφαση του Αντώνη Κανάκη να τον απομακρύνει από την εκπομπή.

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;

Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.Τα πιο σημαντικά