Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διάφορα«Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα....» - Ξέσπασε...

«Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα….» – Ξέσπασε η Δέσποινα Βανδή για τις πλαστικές

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου αναφέρθηκε στα στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία, αλλά κυρίως πώς αυτά επηρεάζουν κυρίως τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ερμηνεύτρια μιλώντας στο Down Town δήλωσε μεταξύ άλλων: «το θέμα της ηλικίας αφορά για κάποιο λόγο μόνο τις γυναίκες. Γιατί δεν αφορά τους άντρες; Γιατί εμένα με ρωτάνε διαρκώς: ‘’Θα κάνετε κάτι στο πρόσωπό σας;’’ – ‘’Έχετε κάνει lifting;’’ Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα: ‘’Έχετε βάλει μαλλιά ή έχετε κάνει λιποαναρρόφηση;’’».

quot katapeltis quot despoina vandi gia tis plastikes epemvaseis den echo dei kanenan apo sas na rotaei enan antra 2

Δέσποινα Βανδή: Η αφοπλιστική απάντηση της τραγουδίστριας για τις ερωτήσεις που γίνονται στις γυναίκες

Και πρόσθεσε: «Έχω συναδέλφους άντρες που έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν τους ρωτάνε ποτέ για όλα αυτά. Σαν να πρέπει να απολογηθούμε εμείς οι γυναίκες για το χρόνο που περνάει σε σχέση με το φύλο μας. Η κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να είναι και να φέρεται όπως αισθάνεται μέσα της. Δεν μπορεί να σκέφτεται την ηλικία της και να λειτουργεί διαφορετικά Εγώ τώρα, ας πούμε, την ώρα που θα ανέβω στη σκηνή δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Έχω άλλα να σκεφτώ. Δεν θα βγω όμως με σορτσάκι».

quot katapeltis quot despoina vandi gia tis plastikes epemvaseis den echo dei kanenan apo sas na rotaei enan antra 1

Ερωτηθείσα «Γιατί να μη βγεις με σορτσάκι;», η Δέσποινα Βανδή απαντά: «Γιατί το σώμα μου δεν είναι όπως ήταν όταν ήμουν 25. Δεν θα βγω με το σορτσάκι γιατί έχω αυτογνωσία, γι’ αυτό. Αν αισθάνομαι ότι σε αυτή τη φάση θέλω να είμαι σέξι, θα είμαι σέξι και δεν θα μου ορίσει κανένα κοινωνικό «πρέπει» το πώς θα πρέπει να είναι μια γυναίκα στη δική μου ηλικία, γιατί έτσι νιώθω και γιατί δεν θα μου το επιβάλει κάνεις αυτό».

quot katapeltis quot despoina vandi gia tis plastikes epemvaseis den echo dei kanenan apo sas na rotaei enan antra 3Τα πιο σημαντικά