Δεν έχετε χρήματα αλλά μόνο αγάπη για του Αγίου Βαλεντίνου; Δείτε αυτές τις ιδέες

13 Φεβρουαρίου, 2017 1:41 ΠΜ
More videos

Δεν αρέσει σε όλα τα ζευγάρια να γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν ενδιαφέρονται όλοι για τα ραντεβού, τα ρομαντικά δείπνα, τα μπουκέτα λουλουδιών ή τους μεγάλους λούτρινους αρκούδους και τις εκπλήξεις μεταξύ των συντρόφων.

Αλλά για εκείνους που νοιάζονται, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να προετοιμάσουν κάτι ιδιαίτερα φανταχτερό για τον σύντροφό τους. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να ξοδέψουν όσα χρήματα έχουν για αυτή την ημέρα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες, αλλά να διατηρήσετε την αγάπη σας.

Να είστε δημιουργικοί

AngryJulieMonday/Flickr

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να φτιάξετε κάτι μοναδικό. Όταν δημιουργείτε κάτι, βάζετε προσπάθεια και αυτό μετράει περισσότερο από την χρηματική αξία.

Γράψτε γράμματα αγάπης

Pexels

Στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας, οι επιστολές είναι σπάνιες. Γιατί να μην εκφράσετε τα συναισθήματά σας με λέξεις; Είναι σίγουρα μια χειρονομία που θα εκτιμήσει ο/η σύντροφός σας.

Αυτοσχέδιο ρομαντικό κάστρο

Max Charping/Flickr

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα ρομαντικό «καταφύγιο» χρησιμοποιώντας μια σκηνή και κουβέρτα. Τα φανταχτερά δείπνα δεν θα συγκριθούν με αυτή την ερωτική φωλιά.

Αγκαλιαστείτε και παίξτε μερικά βιντεοπαιχνίδια μαζί

Ticcytx/Tumblr

Αυτό είναι το τέλειο ραντεβού για τους λάτρεις των παιχνιδιών με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει.

Περάστε χρόνο μαζί

Making Nice in the Midwest

Αγκαλιαστείτε και απολαύστε μαζί ταινίες. Μετατρέψτε τον χώρο σε κάτι πιο ιδιαίτερο και εστιάστε ο ένας στον άλλον για όλη την ημέρα.

Μαγειρέψτε κάτι απλό αλλά ιδιαίτερο μόνο για τους δυο σας

er

Το να περνάτε ιδιαίτερο χρόνο με τον αγαπημένο σας, δεν θα πρέπει να γίνεται μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάθε μέρα πρέπει να είναι μια ευκαιρία για να δείξετε στον σύντροφό σας πως τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε.