Δεν διαβάζετε τα e-mails σας; Ίσως είναι δείγμα… ευφυίας!

4 Μαΐου, 2015 3:15 ΠΜ
More videos

Ανοίγετε τα e-mails σας και βλέπετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες που δεν έχετε διαβάσει; Ενδεχομένως να είστε ένας από τους ευφυέστερους ανθρώπους

Ανοίγετε τα e-mails σας και βλέπετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες που δεν έχετε διαβάσει; Ενδεχομένως να είστε ένας από τους ευφυέστερους ανθρώπους.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ψυχολόγος  Ρον Φρίντμαν  σύμφωνα με τον οποίον εάν ανοίγετε το inbox σας και βλέπετε έναν μεγάλο αριθμό μηνυμάτων που δεν έχετε διαβάσει, ενδεχομένως «αναγνωρίζετε ότι η παρακολούθηση και οργάνωση των e-mail δεν βοηθά στην επίτευξη προόδου».

a-psychologist-says-a-disorganized-email-inbox-can-be-a-sign-of-intelligence

Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο είναι ένα σημάδι ευφυίας. Όπως υποστηρίζει ο Δρ.  Φρίντμαν οι άνθρωποι που αγνοούν τα e-mails τους είναι περισσότερο παραγωγικοί από ότι όσοι προτιμούν να κρατούν ένα οργανωμένο λογαριασμό.

«Οι περισσότερο ευφυείς άνθρωποι καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν άμεσα με τα τα ανεπιθύμητα e-mails και συνεπώς αδιαφορούν για αυτά με αποτέλεσμα να έχουν ένα υπερπλήρες inbox» υποστηρίζει ο Δρ. Φρίντμαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα περισσότερα e-mails απευθύνονται σε ανθρώπους που θεωρούν πως η δουλειά άλλων προηγείται της δικής τους, κάτι που δεν ισχύει για τους περισσότερο  ευφυείς

businessinsider/protothema
Ακολουθήστε μας στο facebook: