Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔεν άντεξε το βαρú χτúπnμα της μοiρας: Ψuχικό ράκоς ο Στέλιος Ρόκκος,...

Δεν άντεξε το βαρú χτúπnμα της μοiρας: Ψuχικό ράκоς ο Στέλιος Ρόκκος, πήρε τη μεγάλn απόφαση μετά την τpαγωδία

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας καταξιωμένος και αγαπημένος καλλιτέχνης, αποφάσισε να αποσυρθεί από τις πίστες για έναν παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Η αιφνίδια απώλεια του αδερφού του τον οδηγεί σε μια περίοδο βαθιάς θλίψης και πένθους, καθιστώντας αδύνατη τη συνέχιση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Η απόφασή του αυτή αντανακλά την ανάγκη για προσωπικό χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού.

7

Στέλιος Ρόκκος: Αποσύρεται από την ενεργό δράση στο τραγούδι

Όπως αναφέρει και το nassosblog: “Τον γνωρίζω καλά… και πολλά χρόνια. Και γι΄αυτό και γράφω σήμερα όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Ήταν μια απ’ τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη χρονιά στην ζωή του Στέλιου Ρόκκου η χρονιά που μας πέρασε. Το 2023. Αρχικά ήρθε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Ο χρόνος δεν μπήκε καλά για τον Στελάρα όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου του 1023 αρχίζει να νιώθει έντονους πόνους στο στήθος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη Λήμνο μαζί με τη Λελέ.

Έμφραγμα του μυοκαρδίου και μάλιστα οξύ. Μεταφέρεται με C 130 στην Αθήνα και τον προλαβαίνουν. Μετά από ένα διάστημα στο νοσοκμείο παίρνει εξιτήριο και αλλάζει τελείως τη ζωή του κόβοντας το τσιγάρο και υιοθετώντας healthy lifestyle.

Το μεγάλο χτύπημα όμως ήρθε προπαραμονές Πρωτοχρονιάς με την πνιγμό του αδελφού του.

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν πολύ δεμένος με τον αδελφό του και τώρα είναι απαρηγόρητος. Σε τέτοιο σημείο που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποσυρθεί για ένα διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα χωρίς να γνωρίζει ούτε ο ίδιος το πόσο…”

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου:

«Κάθε φορά που έβλεπα αναρτήσεις στα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» ήταν τα λόγια της Λελέ Γκόφα για τον χαμό του Νίκου Ρόκκου.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

5 358x612 1

Τα πιο σημαντικά