Δεν άντεξε και λύγισε ο Χάρης Ρώμας για τους γονείς του

8 Δεκεμβρίου, 20201:22 ΜΜ
More videos

Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για τη σχέση με τον πατέρα του δεν άντεξε και λύγισε.

Όπως ανέφερε στο «Σημείο συνάντησης» στην ΕΡΤ και στην Τάνια Τρύπη ο πατέρας του του είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσει το όνομά του σε περίπτωση που ασχοληθεί με την υποκριτική καθώς όνειρό του ήταν να τον δει γιατρό. Έτσι, πήρε το επώνυμο της μητέρας του και έκανε καριέρα ως Χάρης Ρώμας και όχι ως Χάρης Ρασσιάς.

Ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός με το όνομά μου γιατί ήθελε να γίνω ο Χάρης Ρασσιάς, ο σπουδαίος ιατρός. Λίγο πριν πεθάνει από τον τηλεφωνητή άκουσα τη φωνή του σπασμένη και τρεμάμενη και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και ότι μπορεί και να τον χάσω. Είχα να τον δω πέντε χρόνια. Πήγαμε στο εξοχικό μας και μέσα σε 2-3 μέρες προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε όσα χάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.»!

Και υπογράμμισε: «Στις 3 με 4 βόλτες που κάναμε στους Αγίους Θεοδώρους ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα ο γιος σας είναι καταπληκτικός” και τότε τα μάτια του διαστέλλονταν σαν παιδί και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Δεν το πίστευε και ο ίδιος ότι λίγο πριν πεθάνει άλλαξε κι εκείνος όνομα.»!

Και κατέληξε λέγοντας με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είχα την τόσο στενή σχέση που είχα με την μητέρα μου. Παρότι ήταν στο περιθώριο η σχέση μου με τον πατέρα μου έπιασα τον εαυτό μου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία, ότι είμαι ευάλωτος και φοβισμένος, το πρώτο πράγμα που είπα γονατίζοντας μέσα στο σπίτι μου από το άγχος και το στρες ήταν “μπαμπά…” Αυτό…»!

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News