Δεν άντεξαν: Λιποθυμίες και αποχωρήσεις από την πίεση στο My Style Rocks

28 Σεπτεμβρίου, 20189:05 ΜΜ
More videos

Δύσκολες στιγμές πέρασαν κάποια κορίτσια στο σημερινό απογευματινό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks, λίγο πριν το βραδινό Gala στο οποίο θα μάθουμε όχι μόνο ποια θα είναι η νικήτρια της εβδομάδας, η οποία θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ, αλλά και ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτή η πίεση, το άγχος σε δυνδυασμό με κάποιες κακές κριτιές δημιούργησαν ένα κλίμα στρες και έντονης συγκίνησης σε κάποιες παίκτριες που δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Και όχι μόνο αυτό, κάποιες χρειάστηκε να αποχωρήσουν προσωρινά ( ; ) για να ξαναβρούν τις αισθήσεις τους.

Η Έφη Αναστασοπούλου και η Φωτεινή Τράκα ήταν τα δύο κορίτισα που για διαφορετικούς λόγους αποχώρησαν προσωρινά από το στούντιο, την ώρα του παιχνιδιού και δεν μπόρεσαν να λάβουν ή να δώσουν στην ώρα τους τις βαθμολογίες τους.

Η Έφη που ξεκίνησε να κλαίει μετά το τέλος των απογοητευτικών βαθμών που πήρε από τους κριτές, οδηγήθηκε έξω από το στούντιο, στα χέρια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ούσα πολύ συγκινημένη. Το ζήτησε μάλιστα η ίδια και έτσι έγινε.

Λίγο αργότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε στο κοινό και τους παρεβρισκομένους ότι ούτε η Φωτεινή μπορούσε να συνεχίσει και είχε αποχωρήσει προσωρινά.

Μάλιστα η παρουσιάστρια προσπάθησε να ηρεμήσει τα κορίτσια, θυμίζοντας μεν το κρίσιμο της μέρας αλλά και το ότι όλες βρίσκονται στο παιχνίδι πρώτα για να διασκεδάσουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News